Márciusi programajánló

Végre véget ért a tél, és lassan egyre melegebb lesz, többet süt a nap, szebbnek látjuk a világot. Márciusban is rengeteg jó programon gyűjthetünk élményeket, ezekből szemezgettünk nektek, kedvcsinálónak.

A hónapot egy igazán izgalmas program nyitja. Március 6-8-ig lesz a Syma Csarnokban a Fagylalt Kiállítás és Fesztivál. Szakmai bemutatók, fagyigépek, eszközök, kóstolók, különlegességek, és a legjobb hazai fagyizók standjai várnak. A rendezvény részeként megválasztják "Magyarország kedvenc fagylaltját" is. Csábító!

Ugyanitt, március 13-15-ig Horgász-showt tartanak, ahol a profi és hobbihorgászok nézhetik meg az újdonságokat, a legjobb termékeket, beszélgethetnek a szakértőkkel és vásárolhatnak a gyártók képviseleteitől.

Budapesti koncertek tavasszal itt.

A március 15-i hétvégére egyébként a wellness szállodák is készülnek. A legtöbb helyen akciós csomagban, kedvezményesen tölthetünk el néhány pihentető napot.

A következő hétvégén (20-22.) Budapest Motor Fesztivál a HungExpon, rengeteg motorral, ruhavásárral, mentőmotoros bemutatóval, quad teszteléssel. A rendezvény része továbbá a Gymkhana Országos Bajnokság, az Épített Motorok és Autók találkozója, a „Magyarok a világ járműgyártásában" kiállítás, a Hungarian Stunt Riding Bajnokság és a Carsyling.hu Tuning Show. Idén először használt motor vásárt is rendeznek, valamint lesz egy kiállítás a különleges alternatív hajtású motorokról is.

Fotó: motorshow.hu

A víz világnapja alkalmából, március 22-én várják a Velencei-tóra a vízi túrák kedvelőit egy kis kalandozásra. Részletek itt.

26-tól 29-ig a IX. Kecskemét Fringe Fesztiváltól lesz hangos a környék. A Kossuth tér összművészeti közösségi térré változik, ahol több napon át, több helyszínen mutatkozhatnak be a 14 és 30 év közötti fiatal tehetségek. Lesz zene, tánc, színjáték, versek, film, képző- és iparművészet, és ezek különféle ágai, kombinációi.

Vannak ötleteink aktív, természet közeli programokra, élményekre is.

Ezek mellett érdemes már most jegyeket venni az áprilisban startoló Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaira. Kiváló koncertek, nagy nevű eladók, kiállítások, színházi előadások a megszokott magas minőségben.