START Klub kártyacsalád – Éljen az utazás szabadságával!

Ha Ön heti vagy kétheti rendszerességgel utazik, érdemes megismerkednie a START Klub kártyacsalád tagjaival, hiszen ezek valamelyikének megvásárlásával fél vagy egy évig kedvezményesen vagy díjmentesen is utazhat belföldi vonatokon.

Egyes kártyákkal akár egész évben jegyváltás nélkül veheti igénybe a magasabb minőségi osztályú InterCity vonatokat is.
Léteznek névre szóló, fényképpel ellátott kártyák, de elérhető felmutatóra szóló konstrukció is, mely kiválóan alkalmas lehet arra, hogy például egy vállalat az alkalmazottainak, akár felváltva utazási jogosultságot biztosítson üzleti és magánjellegű utazáskor egyaránt.
Ön mentesül a gyorsvonati pótjegy váltása alól, ha a START Klub kártyacsalád bármelyik típusával rendelkezik, szombatonként pedig egy útitársa is 50%-os kedvezménnyel utazhat. A gyorsvonati pótjegymentesség vonatkozik a szombati kedvezményt igénybevevő útitársra is.

Válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb konstrukciót!

START Klub 50% – 50% kedvezmény a teljesárú, 2. osztályú jegyek árából, ingyenes utazás Budapest közigazgatási határán belül a legtöbb vonaton!

START Klub Bónusz – Korlátlan és díjmentesen utazás a felármentes vonatok 2. osztályán!

START Klub VIP – Minden vonaton, 1. és 2. osztályon egyaránt, korlátlan és díjmentes utazást biztosít.

START Klub Prémium – Cég nevére szóló kártya, felmutatója külön jegy megvásárlása nélkül utazhat.

START Klub Társkártya – éves érvényességű főkártyához igényelhető (kivétel a START Klub Prémium) közeli hozzátartozó részére, féléves kártya áráért egy évig a START Klub 50% előnyeit nyújtja.

Részletek >>

A kártyák további kedvezményekre is jogosítanak.

www.mav-start.hu