Júliusi programajánló

Nyár, strandok, fesztiválok – röviden ez jellemzi a júliust, de kicsit részletezve lesz azért aktív program, kultúra és sportesemény is. Plusz néhány különlegesség.
Bővebben

Szeptemberben újra OMÉK!

Új weboldallal, felfrissült koncepcióval, a szakmának és a nagyközönségnek szóló programokkal, helyi termékekkel, állatsimogatóval startol szeptember végén Magyarország legnagyobb mezőgazdasági, agrárkulturális kiállítása és vására, az OMÉK. A kiállítás idei célkitűzése nem kevesebb, mint öt nap alatt megismertetni Magyarországot. Lássuk, hogyan!
Bővebben

Hátizsákos védjegyet kapnak az ifjúsági szálláshelyek

Február 18-tól április végéig országos roadshow-n ismerhetik meg az érintett szolgáltatók az ifjúsági szálláshelyek új minősítőrendszerét. A hátizsákos jelzéssel ezentúl ugyanis az ifjúsági szálláshelyeken is garantált minőséget várhatunk a szállodák csillag vagy a falusi szálláshelyek napraforgós jelzésének mintájára. Lássuk a részleteket!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Programok most vasárnapra

Minden szerdán elérhető a vasárnapi program az itthon.hu-n! Országos vasárnapi programkínálaton felül mindig egy heti témát boncolgatunk. A héten: összegyűjtöttük az év legjobb vízi járgányait és vízi eszközeit flyboardtól a SUP-ig.

Színes Város, színes falak

Augusztus 24-én egyhónapos művészeti fesztivált szervez Budapesten Magyarország első tűzfalfestő szervezete, a Színes Város Csoport. A tavaly először bemutatkozó fesztivál Budapest új arcát mutatja be idén közel egy tucat falfelületen, 31 napon át, kortárs muralisták, vagyis falfestő képzőművészek szűrőjén keresztül.

Szakmai híreink

Eseményeinkről, sajtótájékoztatóinkról, tanulmányútjainkról, vásárokon való szerepléseinkről, induló projektjeinkről és eredményeinkről szóló rövid híreinket, sajtóanyagainkat, és a rólunk szóló statisztikákat itt adjuk közre.
Tovább
Tovább
Tovább

Tavaszi kalandok Magyarországon

Ilyen lesz idén a Tihanyi Szabadtéri Fesztivál

12 éve létezik a Bujtor István által megálmodott Tihanyi Szabadtéri Színház, melyet 2009-től – sajnálatosan bekövetkezett halálát követően – felesége, Bujtor Judit visz tovább. Vele beszélgettünk a Balaton legszebb nyári szabadtéri fesztiváljáról és az idei fellépőgárdáról.

Óriáskerék épült Siófokon

Június 25. és augusztus 9. között próbálhatjuk ki Siófokon Európa legmagasabb mobil óriáskerekét, amiről elképesztő lesz a panoráma a Balaton felé! A szerkezet 70 méter magas, a kabinokból pedig olyan látvány tárul elénk, amire biztosan nem számítottunk.

Muzsikál az erdő: Mátrai Művészeti Napok

A Muzsikál az erdő rendezvénysorozat 2015-ben a 12. évadára készül az ország négy térségében. Az év legnagyobb a Muzsikál az erdő eseménye a Mátrai Művészeti Napok, amelynek 9 napos programfolyamát június 27. és július 5. között rendezik meg.
Tovább
Tovább
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó