Lovas Világkupa Budapesten!

November 29-30-án a Lovas Világkupa sok tekintetben hiánypótló élményével koronázhatjuk meg ezt a hónapot a Papp László Budapest Sportarénában. Az Uniqua VIII. Lovas Világkupa nyolc év után érkezett újra Budapestre, és olyan izgalmas programokat kínál, mint Pignon, a világszám, Equissimo, a lovasszínházi show és természetesen a díjugratók, fogathajtók világkupája.
Bővebben

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.
Bővebben

Novemberi köszöntő

Az idei őszből már csak a november van hátra. Az idő hűvösre fordult, de több rendezvény is van, ahol felmelegíthetjük magunkat, akár egy séta, akár egy aktív, őszi program után.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Téli családi programok

Családi kirándulások télen

Egy napsütéses téli hétvégén érdemes jó melegen felöltözni és a családdal kimozdulni a levegőre. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket érdemes célba venni, ha gyerekekkel utazunk.

10 tökéletes téli program nem csak gyereknek

Íme a 10 legjobb program országszerte: nézhetünk cápaetetést, belekóstolhatunk a villámkészítésbe, Öveges professzor kísérleteivel szórakozhatunk, megnézhetünk egy igazi napkitörést, mindent megtudhatunk a fákról, vulkán gyomrában sétálhatunk, belepillanthatunk a leghíresebb kerámiagyár titkaiba, és eltölthetünk akár egy egész napot is a Varázshegyben.

5 legjobb családi élményfürdő télre

Most, hogy hidegebb van kint, jó program lehet egy nagy fürdőzés a családdal. Olyan fürdőket ajánlunk most itt, ahol együtt érezhetik jól magukat a gyerekek és a szülők, sokféle, változatos szolgáltatás, medence, csúszda van.
Tovább
Tovább
Tovább

Adventi vásárok és ünnepek

A legkülönlegesebb adventi vásárok 2014-ben

Egy bögre forró ital, illatos kalács, kézműves ajándékok, óriási karácsonyfa, fűszerillat, betlehemesek, kedélyes árusok, csípős hideg, ünnepi zene, színes fények, díszek, csillagok, koncertek – a legszebb, legnagyobb, leghangulatosabb ünnepi vásárokat gyűjtöttük össze.

5 leghangulatosabb adventi családi program

Még karácsony előtt kimozdulhatunk pár napra, néha nem árt rápihenni az ünnepekre, mézes pálinkát, sparhelten készült ételeket kóstolni, és egyúttal a hiányzó az ajándékokat is beszerezhetjük, amíg a gyerekek bábelőadáson, szalmalabirintusban vagy a kisvasúton szórakoznak.
Tovább
Tovább

Kiránduljunk!

20 magyar vár, amit látnod kell!

Hazánkban körülbelül száz várat és várromot találunk szerte az országban. Mi most összeszedtük azt a húszat, amit mindenképp látnod kell: Budától, Esztergomon át egészen Kisnánáig. A túracipőt pedig már most érdemes kikészíteni!
Tovább