Októberi programajánló

Az októberben van valami különleges – azon túl, hogy az őszi hónapok legszebbike, amikor még nincs hó, kellemes az idő a túrázáshoz és a szabadtéri rendezvényekhez, de már nincs túl meleg és egy napfelkeltéért sem kell hajnalban ébredni –, ugyanis annyi jó program lesz országszerte, hogy alig győztük kiválogatni a legjobbakat.
Bővebben

A Bazilikánál ünnepeltük a Turizmus Világnapját

Képfelismerő játékkal, ajándékokkal, szív logós selfie kerettel és nagyon sok szeretettel ünnepeltük szeptember 28-án a turizmus idei világnapját. Az előző évekhez hasonlóan a Magyar Turizmus Zrt. budapesti turisztikai csomópontban kedveskedett a hazai és külföldi turistáknak. A turisztikai szakma soha nem látott mértékű összefogására is sor került idén: a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről a szakmai irányítás, 5 turisztikai szakmai szervezet, és - mint szervező - a Magyar Turizmus Zrt. is asztalhoz ült ezen a napon.
Bővebben

Kapcsolódjunk ki, be, össze – és így lesz kerek!

A múzeum nem csupán egy hely, hanem életforma. Idén ősszel gondoljunk úgy a múzeumokra, mint a helyi közösség aktív élettereire, melyekhez jó érzés kapcsolódni, ahol egyszerre lehet kikapcsolódni és részesésévé válni egy közösségnek.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

A Magyar Turizmus Zrt. hírei

Programok most vasárnapra

OKTÓBER 11. - Vasárnap mozizhatunk, kulturálódhatunk, és hódolhatunk a gasztronómiának is. A divat megszállottai készüljenek, mert a hétvégén lesz az idei Fashion Week. Hangzatos előadókkal folytatódik a CAFe Budapest, napközben pedig nézzünk be a Könyvtári Napokra, vagy a Kürtőskalács Fesztiválra.

Hatalmas sikerrel zárult az „Utazz kutyával" kampány

A Magyar Turizmus Zrt. idén augusztusban indította el „Utazz kutyával!" kampányát, amely a kutyás turizmus mellett a felelős állattartás népszerűsítését is zászlajára tűzte. A kampányhoz kötődő játék díjátadója az Állatok Világnapján volt, és nem is akárhol…

Ősszel is nyitva van a Balaton!

Tartalmas ízekért, igazi hamisítatlan szüreti hangulatért igazán nem kell a szomszédba menni a Balatonnál. A régió hat borvidékén egymást érik a borünnepek, amelyek némelyikén még arra is lehetőség nyílik, hogy a szőlőszedéssel is megismerkedjünk.
Tovább
Tovább
Tovább

Tavaszi kalandok Magyarországon

V. Márton napi borfesztivál a Gellértben

Már 4 naposra bővült a főváros kedvenc Márton-napi fesztiválja a Hotel Gellértben, ahol idén se maradhatnak el az esti koncertek, a libás finomságok és a kiállító borászatok sora. Ez alkalommal azonban a pekingi libát és a liba sushit is megkóstolhatjuk – amiről úgy tartják, igazi világszenzáció!

Őszi díjzápor a Dél-Dunántúlon

Szeptember végén csak az időjárás fordult borúsra, a magyar mediterrán régióra „arany" díjeső özönlött! A szeptember utolsó hetében rendezett OMÉK-on mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállításon díjakat nyert a Mecsek, a Zselici Csillagpark, az Ős-Dráva és a Fekete István Látogatóközpont.

5 őszi program Velencétől a Bakonyig

Összegyűjtöttük az 5 legjobb programot olyan helyekről, melyeket a kevésbé barátságos időjárásban is látogathatunk. Most különösen a wellness és a gasztronómia kedvelőinek fogunk kedvezni!
Tovább
Tovább
Tovább

Kövess minket!

 
Az Év Utazója
16 videó
Budapest
21 videó
Balaton
21 videó