Kirándulás a Dunakanyarban

Esztergom kiváló helyszín, egy kellemes hosszú hétvége eltöltéséhez. A város bőven tartogat számunkra kulturális látnivalókat, de nem hagyhatunk ki hétvégi programunkból egy kellemes dunakanyari túrázást sem.

Nagybörzsöny – egy hétvégényi látnivaló

Ha valaki felteszi a kérdést, hogy a Budapest-Közép-Dunavidék régióban melyik a leghangulatosabb falu, egyre többen vannak, akik kételyek és gondolkodás nélkül meg tudják jelölni Nagybörzsönyt. Egy hétvégényi program, akár több hétvégére is…

Extrém hétvége Pécsen és Orfűn

A bátrak falat mászhatnak, a kitartóak biciklin tekerhetnek, a csapatjátékosok pedig sárkányhajózhatnak a pécsi és orfűi hosszúhétvégén. De mivel a nyár strand nélkül nem az igazi, aquaparkot és tópartot is útba ejthetünk.

Látogatóban a Nagykunságban

A látszólag egyhangúnak tűnő alföldi tájunkról nyáron a tikkasztó hőség jut eszünkbe, azonban ha részletesebben megtekintjük a térképet, számos kincset és felüdülést jelentő lehetőséget fedezhetünk fel. A Hortobágy sztyeppes vidéke mellé, a Nagykunságra utazunk felfrissülni.

Kirándulás a Villányi borvidéken

Vöröstől a fehérig, fröccstől a rozéig barangolhatunk, ha a Villány-Siklósi Borutat választjuk. Az utazás során nem egyszerűen pincesétát tehetünk, hanem egy valóságos kulturális és gasztronómiai körutazást - vöröstől a fehérig kékfestő vásznaktól a népi építészetig.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Sopron és a Fertő-táj

Úti célunk a leghűségesebb város és környéke, ahol hangulatos pincék, gyógyfürdő, a Fertő-táj, a tűztorony és tanösvényi túra során fedezhetjük fel a vidéket egy hosszú hétvégén. Ajánlónkban részletes programtervet készítettünk.

Látogatás Győrben és a Rábaközben

Győr kellemes, emberi léptékű város, mely számtalan látnivalót tartogat számunkra. A város és környéke rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál, ezek közül emeltük ki a Rábaköz rejtett kincsét, Hövejt is.

Zöld élmények Komlón és a Zselicben

Szarvasfarm, motocross-pálya, séta a csillagos égbolt alatt, kóstolás, túrázás, kézműveskedés – ezek várnak bennünket Magyarország egyik legkülönlegesebb táján, a Zselicben. Húzzunk túrabakancsot, és ismerkedjünk meg a természet szépségeivel és a táj ajándékaival.

Extrém kalandok zöldben

Tavasszal, ezekben a csodálatos hónapokban mindannyian a szabadba vágyunk. Most azokat szeretnénk új utakra csábítani, akik nem riadnak vissza az adrenalin szintjük egészséges megtornáztatásától.

Vízparton Tatán

Tatán és környékén mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, a természetkedvelők kalandozhatnak a közeli Natúrparkokban, a hűsölésre vágyók csobbanhatnak a fürdőkben, a romantikázók tehetnek egy sétát az Öreg-tó hangulatos promenádján, de az önfeledt kikapcsolódást keresők is számos programból választhatnak.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább