Hétvége a Kiskunságban

"A hírös város" és térsége kiváló úti cél a kultúra és természet kedvelőinek egyaránt. Több izgalmas múzeum vár bennünket, és a puszta és a bucka bebarangolására csábít Kiskunsági Nemzeti Park természetvédelmi területe!

Zalaegerszeg és Őrség tájain

Igazán kellemes élményben lehet részünk, ha ellátogatunk Zalaegerszegre, de számos, izgalmas felfedezni valót tartogatnak számunkra az Őrség aprócska falvai is.

Aktívan Salgótarjánban

Salgótarján a Karancs-Medves tájvédelmi körzet tőszomszédságában fekszik. A város és környéke számtalan látnivalót kínál számunkra. Ha Salgótajánba utazunk, biztosak lehetünk abban, hogy egy kellemes, aktív hosszúhétvégében lesz részünk.

3+2 nap a busók földjén

Mohács egyik nagy eseménye az UNESCO által kulturális világörökségként számon tartott Busójárás, mely általában február közepén zajlik. A karneváli, télűző sokadalomra összességében 60-70 ezer ember is kíváncsi, így idejében el kell kezdeni szervezni a programot. És miért is ne maradnánk egy hosszabb hétvégére? Íme a program!

3 nap siklás Sátoraljaújhelyen

Sátoraljaújhely vezeti idén februárban a leghavasabb hazai sípályák listáját a napokban elért 185 cm-ével. Ennek apropóján (is) kapjuk fel a léceket, szánkót, és irány a térség! Forró fürdős, várnézős hócsatás hosszú hétvégi tippünk következik.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Magyarország közepe: Szarvason

Szarvas a Dél-Alföldön, a Körös-Maros Nemzeti Park szívében helyezkedik el. Nem is gondolnánk, hogy ez a kisváros és környéke mennyi izgalmas felfedeznivalót tartogat számunkra.

Kalandozás a Nagyberekben

A magyar tenger déli partján elhelyezkedő Balatonfenyves hangulatos kisvasútjával és szabad strandjaival várja a látogatókat. A közeli Nagyberek számos vízi túrája közül válogathatnak az aktív kikapcsolódás szerelmesei.

Vízparton Tatán

Tatán és környékén mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, a természetkedvelők kalandozhatnak a közeli Natúrparkokban, a hűsölésre vágyók csobbanhatnak a fürdőkben, a romantikázók tehetnek egy sétát az Öreg-tó hangulatos promenádján, de az önfeledt kikapcsolódást keresők is számos programból választhatnak.

Dunakanyar: fitten vagy kényelmesen?

Két viszonylag laza tekeréssel fűszerezed Nógrádi és Dunakanyar-beli túrát ajánlunk: fittebbeknek hegyen-völgyön a Bánki tóig, majd vissza Vácra. Családosoknak pedig Nagymarosra és Visegrád induló túrát állítottunk össze.

Hűsítő kirándulás Balatonfüreden

A Balaton északi fővárosaként is emlegetik Balatonfüredet, ahol a gyógyító szénsavas források, változatos túrautak és a Riviéra hangulatát idéző, Kék Zászló minősítésű, kiváló strandok várnak minket. És ez még nem minden!
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább