Természetfotóshow – a Tisza-tó borvacsorája

Természetfotóshow – avagy mit esznek a fotósok a Tisza-tavon címmel október 17-én rendkívüli borvacsorát hirdetnek a természetfotózás jegyében. De miért is fantasztikus ez a gasztro-fotóshow? A halakat és vadakat kiváló egri borokkal kísérhetjük majd le, miközben természetfotósok, szakemberek tartanak előadást.

Erdők Hete 2014

„Fedezd fel az erdőt az erdészekkel!" 2014. szeptember 29-október 5. között immár tizennyolcadik alkalommal várják az Erdők Hete rendezvényei a látogatókat szerte az országban. Az Országos Erdészeti Egyesület által indított kezdeményezés minden évben mintegy száz helyszínen és különböző programmal hívja az erdőt szerető embereket a természetbe.

Turizmus Világnapi kedvességek

Szeptemberben minden turistának jár +1 mosoly! A Turizmus Világnap szeptember 27-én a közösségépítés jegyében zajlik. És nem csak egy mosoly, hiszen ingyenes városnéző túrák, egy-egy kedves gesztus, mint ajándék lovas bemutató, pecsétgyűjtős játék, különleges szaunaszeánszok, édességek, belépők várják a vendégeket a turisztikai szolgáltatók jóvoltából. Az országos kedvességek tárházát alábbi cikkünkben gyűjtöttük össze.
Tovább
Tovább
Tovább