Múltidéző Piac lesz a Nehru-paton

Klasszikus békebeli vásárral vár szeptember közepén a Bálna melletti Nehru -part vidámparkkal, tűzzsonglőrökkel, koncertekkel és a régi mesterségeket bemutató utcával a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos eseményén.

"Földbe zárt kincseink" a Kulturális Örökség Napjain

Mi az a szemes kályha? Hogy néz ki egy római utazó kocsi? Hova vonult el a világtól Bartók Béla? A Kulturális Örökség Napjain (KÖN) nemcsak választ kaphatunk hasonló kérdéseinkre, hanem megnézhetjük, átérezhetjük, megtapasztalhatjuk történelmünk, épített örökségünk egy-egy darabját, momentumát. A szeptember 19-20-ai rendezvény programjai között ugyanis már most több mint 300 séta, kiállítás szerepel! A KÖN remek lehetőség arra, hogy a kisebb települések is megismertessék örökségüket és önmagukat, de a jelentkezők között évről évre számos egyházi szervezet és magán személy is megtalálható.

Smart Times '15 - A következő állomás: Budapest!

Idén augusztus 28. és 30. között fogadja Budapest a mozgékony kis városi autók bolondjait a 15. Világtalálkozójuk alkalmával. A programban 30 országból érkező, közel 2000 smart fog „rodeózni" Budapest utcáin, de a sofőrükre is világszínvonalú élmények várnak. Lássuk a részletes programot!
Tovább
Tovább
Tovább