Tematikus sétákkal hívogat Budapest a Turizmus Világnapján

Földön és föld alatt, vízen, vágányokon, hintón, két keréken - ki-ki ízlése szerint fedezheti fel ezerarcú fővárosunkat, Budapestet szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján, amelyet negyedik alkalommal rendez meg a Magyar Turizmus Zrt. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), valamint a Budapesti Bevásárló és Tematikus Utcák Menedzsmentjének idegenvezetői számos vezetett túrával készülnek, hogy emlékezetessé tegyék az érdeklődők számára ezt a napot.

Turizmus Világnapi kedvességek

Szeptemberben minden turistának jár +1 mosoly! A Turizmus Világnap szeptember 27-én a közösségépítés jegyében zajlik. És nem csak egy mosoly, hiszen ingyenes városnéző túrák, egy-egy kedves gesztus, mint ajándék lovas bemutató, pecsétgyűjtős játék, különleges szaunaszeánszok, édességek, belépők várják a vendégeket a turisztikai szolgáltatók jóvoltából. Az országos kedvességek tárházát alábbi cikkünkben gyűjtöttük össze.

Ráckevei "ászok" találkozója a Kis-Duna partján

Varázslatos környezetben megrendezett izgalmas versenyek és bemutatók. Mi más kellhet még egy kellemesen eltöltött kora őszi naphoz? Csak annyi, hogy szeptember 20-át vagy 21-ét a Kis-Duna "fővárosában", Ráckevén töltsük, és magunkkal hozzuk a jókedvünket! Ezen a hétvégén ugyanis a Duna partjára várják az „ÁSZOK"-at, és természetesen minden kikapcsolódni és szórakozni vágyó érdeklődőt!
Tovább
Tovább
Tovább