Fesztiválhullám a Velencei-tónál

Itt a nyár, vessük bele magunkat a Velencei-tavi fesztiválhullámba és lubickoljunk egy jót a tóban és partján egyaránt. Kikapcsolódásként járjuk körbe a tavat gyalogosan, vagy kerékpárral, de felfedezhetjük a tó világát hajón, vagy kenun is!

Székesfehérvár TOP5

Székesfehérvár a magyar államiság első szívdobbanása, ahol a történelem lüktetését élhetjük át akár a Bory-várban, akár a bazilikában, ahol a magyar királyokat koronázták vagy az összesen 30 vallási épületben. Ezek közül is összegyűjtöttük a TOP5 látnivalót a királyok városából, nem csak a történelmi korokból.

Debreceni főiskolás lány lett az Év Utazója

Utolsókból lesznek az elsők" – állíthatjuk biztosan Dobos Judit történetének hallatán, aki az Év Utazója pályázat utolsó napjának éjjelén, abszolút titokban töltötte fel a Rabócsi Ringről szóló videóját. A pályázatra meglehetősen egyedi okból jelentkezett: „Hogy tágabb legyen a látóköröm, mint Mari néninek" – tudtuk meg videójából. Interjúnkban szó lesz erről, sőt a wakeboardról, az Alföld legnagyobb vonzerejéről és arról is, mit kezd majd az 1 millió forintos fizetésével.
Tovább
Tovább
Tovább