Közösségi dunai hajójáratok

„Hajózzon a munkába" dunai hajójáratot indított BKV 2012. július 1-jével - a Haller utcától az újpesti Árpád útig, illetve a Kopaszi-gáttól a Római-partig három hajójárat indult el a Dunán, összesen kilenc kikötőt érintve.

4 Tipp: utazzunk vonattal!

Az országban bárhova eljuthatunk vonattal, s mi sem kényelmesebb, mint online jeggyel, kedvező kerékpáros napijegyekkel élve kirándulásokra vagy akár hosszabb körutazásokra indulni. Ehhez nyújtunk most hasznos tippeket.

Közúti közlekedés: autópályák

Ha gépkocsival indulunk útnak, a városok közötti közlekedéshez jó néhány szabályt be kell tartani, vegyük például az elektronikus autópálya-matricákat. Viszont számtalan segítséget is kaphatunk egy jól megválasztott mobilalkalmazástól.

Vasúti közlekedés

Magyarország legnagyobb közlekedési vállalata, az évente több mint 150 millió utazást lebonyolító Magyar Államvasutak ZRt. 160 éve áll az utasok szolgálatában, s juttatja el őket az ország bármely pontjára.

Távolsági buszok: VOLÁNBUSZ

A helyközi járatokkal kapcsolatos menetrendeket, járatinformációkat, a szeptember 1-jétől érvényes díjszabást, illetve a rendelkezésre álló jegypénztárak elérhetőségét és nyitvatartási idejét a következő linkeken találjuk meg.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább