Pecázás egyszerűen, turistajeggyel

Sokkal egyszerűbb lesz horgászni a Tisza-tónál ezentúl: az állami horgászjegy mellé már csak egy Tisza-tavi turistajegyre van szükségünk - és egy kis szerencsére ahhoz, hogy kapjanak a halak. Horgászjegyet két-két helyen válthatunk Tiszafüreden és Poroszlónál.

Aki szeret horgászni, az többnyire nagy örömmel próbál szerencsét új helyszíneken is. Annak, aki egyszerűen csak le szeretne ugrani kipróbálni, kapnak-e a halak a Tisza-tóban, esetleg a nyaralás alatt sem szeretne lemondani a kedvenc hobbijáról, most sokkal egyszerűbb dolga van.

De mi van akkor, ha nincs a közelben pecamániás cimbora, de mégis szeretnénk elmenni horgászni egyszer-kétszer, viszont ezért nem szeretnénk súlyos ezer forintokat fizetni? Erre a szituációra és az "élménypecázók" nagy-nagy örömére találták ki a turista horgászjegyet, amellyel lényegesen leegyszerűsödik a horgászatunk legalizálása. 

A helyi jegyet az interneten vásárolhatunk egy rövid online vizsga letétele után. A turistajegy 90 napig érvényes és évente egyszer váltható ki, ami ez egy nyár végigpecázásához pont ideális. 

Az állami jegyhez azután helyi turistajegyet kell váltanunk. Ezt a Tisza-tónál négy helyen, kép poroszlói és két tiszafüredi ponton tehetjük meg. A jegyek egy botra érvényesek és 1 napra, 3 napra, vagy 1 hétre válthatók ki - amikor pedig megvásároltuk, már nincs más dolgunk, mint tanulmányozni a helyi horgászati rendet és várni, hogy mi akad majd nálunk horogra.

Az ONLINE HORGÁSZJEGY itt váltható