Tisza-tó a FeHoVa kiállításon

A Tisza-tó, mint 4 évszakos horgászvíz és üdülőterület immár 10 éve elmaradhatatlan kiállítója a nemzetközi Fegyver, Horgászat, Vadászat kiállításnak. Így volt ez az idén is, mely alkalommal az A pavilon 210/A1 standján jelent meg a régió látványos formában; egy madármegfigyelő toronnyal.

A stand attrakcióját képezte; a torony egyik oldalán kialakított mászófal, mely a tiszafüredi Robin KalandSzigetre hívta fel a figyelmet. Nagyon nagy volt az érdeklődés a gyerekek körében a kipróbálható mászófal iránt, gyakorlatilag folyamatosan „ostromolták a falat" – megfelelő felszereléssel és a KalandSziget szakképzett alpinista és marketinges kollégájának szakmai segítségével.

A vásár látogatottságát tekintve - a tavalyi rekordlátogatói számot elérve - idén is ötvenezren kereték fel a párhuzamosan megrendezésre került (február 13-16.)  FeHoVa és Budapest Boat Show szakvásárokat. Az érdeklődők, akik túlnyomórészt célirányosan keresték fel standunkat, nemcsak a tó egyedi horgászati lehetőségeivel ismerkedhettek, hanem információt kaphattak a természetjárás, víziturizmus és ökoturizmus lehetőségeiről a Tisza-tavi régióban; többek között a Tisza-tavi Ökocentrum, az Európa legnagyobb édesvízi akváriumát is bemutató látogatóközpont látnivalóiról és 2014-es programjairól ugyanúgy, mint a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat tagjaitól a kerékpáros, vízi, gyalogos és lovas túralehetőségekről.

A látogatók a FeHoVa és Boat Show kiállításokon vehették elsők között kezükbe a régió legújabb; „Tisza-tavi garantált élmények garantált áron" kiadványát és kaphattak első kézből információkat az akcióról: az egész évet átívelő kedvezményes Tisza-tavi programlehetőségekről és az ehhez kapcsolódó szálláshely kínálatról. Elmondható, hogy az új kiadványt nagy érdeklődés kísérte, illetve a régió idei kiemelt akciójának nagyon pozitív volt a fogadtatása a standot felkereső látogatók körében.