Tisza-tavi strandkörkép 2015

Elindult a strandszezon a Tisza-tónál is, így a 6 szabadvízi strandot már birtokba vehetjük Abádszalóktól Sarudig. Friss strandkörképünkben kitérünk a víz kiváló minőségére és „személyre szabott" strandajánlóval, használati utasítással is szolgálunk.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Tavasz a Tisza-tavon

Ragadozóhalak - ősszel

Balin, csuka, harcsa, süllő. A legjellemzőbb és legfőbb ragadozóhalai a Tisza-tavi szinttájnak. Ezek a halak a tó azon változatos és varázslatos élővilágához tartoznak, melyek életmódjuknál, táplálkozásuknál fogva a legtöbbet mutatnak meg magukból. Nagy részüknek elképesztően látványos tavasszal az ívása, illetve nyáron, főleg esténként és éjszakánként a táplálkozása. Viszont ősszel minden megváltozik.

Csónaktúra a Kozma fokon át

Motorcsónakos túrára indult Horváth Szabolcs alias HelloHal, aki rendszeres vízitúráit az éves kánikula időszakában általában felfüggeszti. A Tisza-tavi halak specialistájától ezúttal azt tudjuk meg, hogyan érdemes kihajózni motorcsónakkal ebben az időszakban.

Csónaktúra a tó Észak-Keleti részén

"Nem ma kezdtem az ismerkedést a Tisza-tóval, a legtöbb részét elég jól ismerem, mégis vannak olyan területek, melyek megdobogtatják a szívemet, vagy mert különlegesebb, vagy mert ismeretlenebb számomra" - írja Horváth Szabolcs, akivel a Tisza-tó Észak-Keleti részét fedezzük fel.
Tovább
Tovább
Tovább