VOLT - Jó lesz!

Már foglalható szállás a VOLT-ra! Február végétől foglalhatunk szállást a Sopronban zajló VOLT Fesztiválra, és egyáltalán nem túlzott elővigyázatosság, ha már most bebiztosítjuk magunkat, hiszen olyan nagyágyúk érkezése várható júliusban, mint az Artic Monkeys, Icona Pop, Woodkid; a régi motorosok közül a Morcheeba, sőt, Jared Leto is ellátogat a leghűségesebb városba.

Tehát: július 2-án a már korábban bejelentett MGMT, Bring me the Horizon és Volbeat triumvirátust olyan zenekarokkal is megfejelték, mint a Q Magazin szerint a 2013-as év legjobb élő fellépéseit adó Foals vagy a friss Oscar-díjas frontemberével villogó Thirty Second to Mars.

Koszt és Kvártély

Sopron nem annyira nagy város, mint amennyi embert be kellene fogadnia a VOLT során, ezt jól tudjuk. Így egy logikus lehetőség kínálkozik a békésen érkező és lehetőség szerint a tumultust kerülő fesztivállátogató előtt: hamarabb érkezni és később távozni.

A VOLT szervezésében szálást foglalhatunk ezen  linken 

Vagy itt válogathatunk a soproni és Sopron környéki szállások közül

Egy kis programajánló Sopronban

Sopron és környéke egyébként is szuper programokat kínál! Például érdemes felkeresni a belvárosban a felújított tűztornyot és a várfalsétányt, a fesztiválhoz közeli Lővér Kalandparkot, valamint a Nyugat-Magyarországi Egyetem botanikai kertjét, a Ligneumot, mely idén elnyerte a legjobb ökoturisztikai látogatóközpontnak járó elismerést.  

Elővételes jegy- és bérletárak április 7-ig a VOLT fesztiválra

Artic Monkeys  - Upgrade (július 6-i koncertnap): 8890Ft
Napi jegy: 9900Ft
Artic Monkeys
VIP Napijegy: 19 900Ft
Fesztiválbérlet: 25 990Ft
Balaton Sound – VOLT kombinált bérlet: 56 000Ft

Jegyvásárlás