Kehidakustány, a gyógyvíz ereje

Bensőséges, nyugodt hangulat fogadja ebben a zalai domboktól körülölelt településen az idelátogatót. A család fürdőjének is nevezett, erőt adó kehidakustányi fürdő élményekkel és gyógyító gondoskodással várja az aprókat és nagyokat egyaránt.

A Kehidakustányi gyógy-és élményfürdő 3 hektáros területen 2.400 m2 vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével,  94 m hosszú óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 36-38 C°-os melegvizes- és gyógymedencékkel,  pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja vendégeit!

A minősített, kénes gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok megelőzésére és gyógyítására, sérülések és törések utókezelésére, bizonyos idegrendszeri, nőgyógyászati, bőrgyógyászati panaszokra.

A gyógyvizes medencék környezetében nyugalmas, kizárólag felnőttek részére kialakított pihenőterek, csendszoba, ivókút található. A fürdőkúrát szakorvosi ellenőrzés mellett fizikoterápiás kezelésekkel, gyógymasszázzsal, gyógytornával egészítheti ki.

Élményfürdő – Kehidán tör fel az élmények sokszínű forrása:

A fedett élményfürdő háromszintes, mediterrán hangulatú átriumos belső kialakítással. Az élménymedence buzgárokkal, nyakzuhanyokkal, masszázs ágyakkal, pezsgőszigettel, sodrómedencével kínál változatos fürdőzést a wellness kedvelőinek.

Igazi szenzáció a 94 méter hosszú beltéri csúszda fény- és hangeffektekkel. Kisgyermekes családok részére bébi pancsoló, bébi csúszda, baba-mama pihenőszoba áll rendelkezésre.

A szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a medence közepén pool bárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, gyógyvizes ülőmedencék, pihenő- és napozóteraszok (naturistáknak is) szolgálják a család kényelmét.

Ha egész napját eltöltötte a fürdőben, akkor látogassa meg a Deák Kúriát, melyet Deák Ferenc, a „haza bölcse", annak idején majdnem 50 évig állandó lakhelyének, a feltöltődés és megújulás helyszínének tekintett. Deák Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából a kúriát felújították és „A haza bölcse, Zala büszkesége" címmel Deák Ferenc alakját, életútját, máig érvényes gondolatait bemutató állandó kiállítást nyitottak.

A fürdő honlapján az érdeklődők minden kategóriában találhatnak megfelelő szálláshelyet és kapcsolódó éttermeket, ahol a helyi, zalai ételkülönlegességeket megkóstolhatják.