Sárvár: a hely, aminek lelke van

Sárvár vizének gyógyító ereje messze földön híres, a közelmúltban történt fejlesztések révén pedig a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Magyarország egyik legkedveltebb és legjobb fürdője lett, ahol a víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapi gondokat, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre.

A gyógyfürdő rész és a családi fürdőszárny elkülönül egymástól, így mind a nyugalomra vágyók, mind a pancsolni vágyó gyermekes családok jól érezhetik magukat. A gyógyfürdő részben egész évben megmártózhatunk a fedett és szabadtéri gyógyvizes medencékben, vagy kikapcsolódhatunk az élménymedence és a gyógyvizes élménymedence erőt adó vízbuzgárjai között.

A kiváló sárvári gyógyvíz nem csak a reumás megbetegedésekre jó, hanem ellazít és pihentet.

A tágas terekkel rendelkező régi-új gyógyfürdő-csarnokból, ahol a gyógyulni vágyók fáradt ízületeiket áztatják, egy folyosó vezet az impozáns méretű családi fürdőszárnyba. Itt minden csupa üveg és napfény, tiszta csillogás: játékokkal teli pancsoló medence, közvetlenül mellette egy óriás-jacuzzi, ahonnan a szülők szemmel tarthatják a legkisebbeket.

3 óriáscsúszda tekergőzik az épületen belül és kívül, 8 méter magas mászófal várja a vakmerőbbeket, hullámmedence és gyermekmedence van itt sok-sok játékkal.

A 7 év alatti gyermekekre a játszóházban képzett óvónők vigyáznak, míg a szülők a gyógyvizes medencékben, a szaunavilágban vagy a wellness részlegen regenerálódnak.

Tavasztól őszig a szolgáltatások palettája még színesebb: strandmedence, óriáscsúszdák, gyermek-, kaland- és élménymedence, hullámmedence, nosztalgia medence, sportpályák és animátorok, valamint bőséges programkínálat gondoskodnak a tökéletes nyaralásról.

Ha Sárváron járunk, a csodaszép, virágos környezetben ellazulva testi-lelki feltöltődést nyújt a város! Öleljen át egy fát a sárvári arborétumban, vagy látogassa meg a közeli jeli arborétumot rododendron-virágzás idején!

Nem hagyhatja ki a Nádasdy Várat és Múzeumot, ahol a nemzetközileg is jegyzett huszárkiállítás a Nádasdy- és több magyar huszárezred hagyatékát tárja az érdeklődő elé.