Sopron és a Fertő-táj

Úti célunk a leghűségesebb város és környéke, ahol hangulatos pincék, gyógyfürdő, a Fertő-táj, a tűztorony és tanösvényi túra során fedezhetjük fel a vidéket egy hosszú hétvégén. Ajánlónkban részletes programtervet készítettünk.
Bővebben

Virágos tavaszköszöntő

Tavasszal virágba borulnak rétjeink, mezőink, arborétumaink, virágok között fedezhetjük fel a Fertő-Hansági és az Őrségi Nemzeti Park, valamint az Írottkő Natúrpark csodálatos tájait is. A virágos városok, tájak természetesen a virágozással kapcsolatos programot is kínálnak. Ezekből válogattunk!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Pannonhalma - Világörökség új köntösben

A Pannonhalmi Bencés Főapátság a keresztény szellemiség és kultúra fellegvára 996 óta. Szent Márton hegyének különleges atmoszférájából Géza fejedelem is megérezhetett valamit, hiszen itt telepítette le hajdan az első szerzeteseket.

Esterházy Kastély, Fertőd – Muzsikáló tündérvilág

„Amit a császár megtehet, azt én is megtehetem!" Esterházy „Fényes" Miklós herceg e legendás mondat jegyében építtette fel az ország legnagyobb és legfényűzőbb barokk-rokokó kastélyát az egykori Eszterházán a 18. században. A kastély a Fertő-táj Világörökség egyik gyöngyszeme.

Mária Út – Kőszegtől Celldömölkig

Európa egyik legfontosabb zarándokútja a hazánkon is átvezető Mária Út, mely a Nyugat-Dunántúlon Kőszeg közelében lépi át az országhatárt. Kőszegtől Sitkén át egészen Celldömölkig felfedezhetik a zarándokok és a túrázók régiónk Mária emlékhelyeit.
Tovább
Tovább
Tovább

ÚTI TIPPEK

Egy legendás gyógyító nyomdokaiban

Aprócska, eldugott zug Vas-megye déli részén a Hegyhát térség, ám egyedülállóan szép természeti adottságaival és gazdag kulturális, történelmi emlékeivel elbűvöli a vendégeit.

Hegykő, fürdőélmény a Fertő-parton

A „nagy gyógyhatású, kis fürdő" családias hangulatban, nyugodt környezetben várja vendégeit a csodálatos, titkokkal teli Fertő-táj Világörökség kellős közepén.

Kemenes Vulkán Park

A Ság hegy lábánál fekvő, tiszta levegőjű kisváros, Celldömölk főként zarándokhelyként ismert, de emellett sok – sok látni- és felfedeznivalót kínál. Az élmények sorát idén áprilistól kiegészíti Celldömölk újonnan megnyíló, különleges látványossága, a Kemenes Vulkán Park.
Tovább
Tovább
Tovább