Várkertfürdő – az elérhető pihenés

Élményteli felüdülés a család minden tagjának – ezt kínálja a pápai Várkertfürdő.

A Közép-Dunántúlon, Magyarország legszebb barokk kisvárosainak egyikében, Pápán található a létesítmény 3500 m2 vízfelülettel, 18 medencével, 7 óriáscsúszdával és számos szolgáltatással.

A Várkertfürdőt méltán nevezik családbarát létesítménynek. A legkisebbeket gyermekpancsolók várják a fürdő minden egységében, a kisgyermekes családok kényelmét baba-mama szoba szolgálja, az apróságok babaúszás során barátkozhatnak meg a vízi élményekkel.

A gyermekek, fiatalok önfeledt szórakoztatására épültek az óriáscsúszdák és az 1000 m2-es strandmedence, mely éppúgy alkalmas az önfeledt játékra, extrém élmények kipróbálására, mint sportolásra.

Az élménymedencék masszázselemei a test felüdülését szolgálják, a  melegvizes ülőmedencék a pihenés és gyógyulás helyszínei, a termálfürdő kiúszó medencéje pedig a hideg hónapokban is a kellemes szabadtéri fürdőzés lehetőségét kínálja.

A különböző wellness szolgáltatások testi-lelki megújulást nyújtanak a vendégeknek, a gyógyászati részlegen pedig a mozgásszervi és reumatikus betegségben szenvedők találnak enyhülést panaszaikra.

A Várkertfürdő szolgáltatásait a falladba pályák és a fitness terem, a szépségszalon és fodrászat, valamint a büfék és éttermek teszik teljessé.

A Várkertfürdő egész évben nyitva áll a pihenni, felüdülni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyók előtt.