Mitől lesz valami a betyáros élmények origója? Megtaláltuk a választ

A Sobri Jóska Élmény és Kalandpark újra a feltöltődés, a kikapcsolódás, a tószínházi előadások, a kalandok és a betyáros élmények központja. Érdemes lerázni magunkról a hétköznapok szürkeségét, és az együttlét örömével felpörgetni az életünket.

A folyton megújuló játékokon, Magyarország leghosszabb drótkötélpályáján, a 150 m-es tólecsúszón, a valódi gyerekparadicsomként megálmodott Hámori váron, az élménystrandon és a számtalan meglepetésen kívül a Park ideális helyszín baráti társaságok, munkahelyi csapatok, iskolai osztályok, családok hétköznapi ünnepeire, vagy akár a boldogító igen kimondására is.

El tud képzelni szebbet, mint a Bakony fái alatt örök szerelmet esküdni? Az extrémitásra vágyók, a nagy napot játékossággal fűszerezhetik a fakoronában kimondott IGENnel, vagy egy igazi betyár lagzival. Felejthetetlen egy drótkötélpályán érkező menyasszony.  

A Park számtalan kaland mellett igazi gasztronómiai élményekkel és erdei szálláshellyel csábít. Nincs az a munkahelyi vagy osztályközösség, amelyik néhány itt töltött nap után ne kovácsolódna igazi csapattá. Osztálykirándulókat számtalan program és egyedi ajánlat várja.  

Mindegy, hogy túlpörgős, lefárasztós, gasztronómiai élményekben, vagy selymes vizű tóban lubickolós napra vágyunk. A Sobri Jóska Élmény- és Kalandparkban megtaláljuk a helyet, ahol mindenki jól érzi magát. Számtalan kihívással, lélegzetelállító élményekkel 20 fő feletti csoportok számára egyedi akciókkal várnak Minket. Ideje kimozdulni!

További információ: www.bakonyikalandpark.hu