Fesztiválhullám a Velencei-tónál

Itt a nyár, vessük bele magunkat a Velencei-tavi fesztiválhullámba és lubickoljunk egy jót a tóban és partján egyaránt. Kikapcsolódásként járjuk körbe a tavat gyalogosan, vagy kerékpárral, de felfedezhetjük a tó világát hajón, vagy kenun is!

Július 5-én, szombaton, az  Agárdi Pálinkafőzdében a Cigánymeggy Fesztivál lesz hungarikum randevúval, kemencés finomságokkal, és olyan remek koncertekkel, mint a Myrtill és a Swinguistique, Bloco de Samba Girassol, Fool Moon vagy Király Viktor. A gyerekek ingyenes lovaglással, játszókerttel foglalhatják el magukat, míg a felnőttek természetesen díjnyertes pálinkákat ízlelelhetnek. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Fesztiválban nem lesz hiány!

De lesz még a tónál Rock&Roll és amerikai autó fesztivál, a  Lakeside Weekend, VW Bogár Talákozó, koncertek a Popstrandon, Péntek Esti Hangtárlat, Emlékparki Nyár rendezvénysorozat, Régi-Égi Áldás Napja, Velencei Nyári Zenés Esték, Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál, Anna-napi Gyümölcsünnep, Gárdonyi Géza születésnapi ünnepség, Nemzetközi Néptáncest és Kemencés Kenyérünnep

TIPP! Kitűnő a megújult tó körüli kerékpárút egy jó kis tekerésre, a tó pedig vízitúrázásra vagy a strandolásra. ITT összegyűjtöttük a legjobb kerékpártúrákat!