Élmények Sobri Jóskával

Több mint félszáz játék, szórakozás földön, vízen, levegőben, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek mindössze húsz kilométerre Veszprémtől - meseszép környezetben, a Bakony sűrűjében.
A kislődi Sobri Jóska Kaland- és Élménypark harminc hektáron várja a családokat, baráti társaságokat, kisebb-nagyobb csoportokat – mindenkit, aki egy kis adrenalinra, próbatételre, egész napi mókára és kacagásra vágyik.
 
Sobri Jóska Kalandparkban a kihívások, a gyönyörű természet és a kultúra kedvelői egyaránt egész napos kikapcsolódást találnak. A fák koronái között, 10-15 méteres magasságban, Magyarország leghosszabb drótkötélpályája hív betyáros kalandokra. A legbátrabbak akár a tó felett is átcsúszhatnak, a Nautic Jet-hajócsúszda lélegzetelállító érkezést garantál. Famászásban, quadozásban, raftingban, gokartozásban és baseballban is bizonyíthatjuk ügyességünket, próbára tehetjük magunkat a mászófalon, a vízi akadálypályákon, az óriáshintán, az űrkarikán, a játszóvárban és az ördögszekéren, betyárbarátságot köthetünk Sobri Jóskán kívül a vízen járó vizipuffanccsal is. A taktikai izgalmakra vágyók az FBI akadémián jeleskedhetnek, lézerharc során és íjász pályán tehetik próbára tudásukat. Rekordállításra is vállalkozhatunk, ládaépítésben megpróbálhatjuk megdönteni a 34 darabból álló torony parkrekordját.