Kedvezménnyel a Duna-Gerecse térségben

Kedvezménnyel fedezhetjük fel a Komáromi Erődöt, a Gerecse Natúrparkot és Várgesztesi Villaparkot a Duna-Gerecse kártya segítségével. Töltsünk egy éjszakát a Közép-Dunántúlon és golfozzunk, kiránduljunk vagy kalandozzunk szabadon!

A Közép-Dunántúl számos különleges helyszínnel büszkélkedhet, amelyeket érdemes felfedezni. A komáromi Monostori Erőd Közép-Európa legnagyobb újkori erődítménye, a Duna Gibralátrja. A Tata zsinagógájában az antikvilág szoborcsodáinak mérethű gipszmásolatai várnak, a Fényes Fürdőben pedig igazi vízi paradicsomban szórakozhatunk. De van itt golf, kalandpark, és gyógyfürdő is.

A többi között ezeket a helyeket is végiglátogathatjuk a Duna-Gerecse kedvezménykártya birtokosaként, méghozzá jelentős kezdvezménnyel. A kártyét azok igényelhetik, akik legalább egy éjszakát eltöltenek valamelyik helybéli szálláshelyen, amelyik csatlakozott a programhoz. Ha csak egy napot kirándulunk, a kártya 1500 forintba kerül és 36 órán át érvényes, ha egynél több éjszakára maradunk, akkor a kártyát a távozásunkig használhatjuk.

TIPP! Így lazíthatunk Tatán>>

Mire jó a kártya még?
 

• Tatán és Komáromban ingyenes utazásra jogosít a Vértes Volán járatain.
• Ingyenes, vagy félárú jegyet válthatunk vele a környék múzeumaiba.
• A Gerecse Natúrparkban autómentesen kerékpárral, gumikerekes kisvonattal, vagy sétahajóval közlekedhetünk.
• Felfedezhetjük Tata és Komárom természeti és épített értékeit a szakvezetővel kísért, ingyenes városnéző sétáinkon, ráadásul még meglepetést is kaphatunk.
• A Komáromi Gyógyfürdőben és a WF Szabadidőparkban, valamint a Várgesztesi Villapark élméynfürdőjében lazíthatunk és pihenhetünk.
• Megkóstolhatjuk a neszmélyi borvidék kiváló nedűit, majd térjen vissza biztonságosan szálláshelyére taxi szolgáltatást nyújtó partnerünkkel!
• Keresse fel a kiváló ételeket és italokat kínáló éttermeinket, cukrászdáinkat!