Harcművész és Küzdősport Expo a Symában

Igazi csemege várja május 24-én a küzdősportok szerelmeseit a Syma csarnokban. Akkor rendezik meg ugyanis, Magyarországon először a Harcművész és Küzdősport Expót, azaz a MAX2014-et.

Az úgynevezett Matrial Arts Expók (MAX) külföldön, több városban is hagyományos rendezvények, de nálunk idén először lesz ilyen. A rendezvény programja kiállításokból, nemzetközi és hazai sztársportolók szemináriumaiból, kedvezményes vásárból, és nem utolsó sorban küzdősport versenyekről szól.

A MAX2014 csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy fedél alá hozza a küzdősportok minden szereplőjét és bemutassa egyrészt a sportág piaci erejét, másrészt hirdesse azokat a megkérdőjelezhetetlen egészségügyi, emberi és társadalmi értékeket, amelyeket a harcművészeti sportok közvetítenek.

A küzdősport szövetségek magyar bajnoki döntőkkel, nemzetközi top versenyekkel készülnek több sportágban. Aki pedig igazán bátor az olyan nagyszerű sportolókkal edzhet majd együtt, mint a bokszoló Balzsay Károly, a birkozó Kiss Balázs, vagy akár a karatés S.Kovács Ádám. Az eseményt a Sportért Felelős Államtitkárság is támogatja.

További friss infó itt.

Hivatalos oldal, belépőjegyek, jelentkezés és nevezés pedig itt.