Kétéltű kaland a Tisza-tavon

A Tisza-tavi régió legújabb attrakciója az a vízen és szárazföldön, árkon-bokron és mocsárban közlekedni képes kétéltű jármű, mely tavaly novemberétől - Európában is egyedülálló - új turisztikai szolgáltatásként teszi lehetővé a Tisza-tó felfedezését, az időjárástól és a talajviszonyoktól független módon.

A különleges kétéltű jármű, mely a tó legeldugottabb zugaiba is eljuttathat bennünket, bárki számára elérhető. A speciális jármű gumitalpain képes az iszapos tófenéken közlekedni, a mélyebb vizeken pedig átúszni. A kétéltűvel igazi kaland a Tisza-tó felfedezése, hiszen olyan helyeken is képes közlekedni, melyek korábban még gyalog sem voltak bejárhatóak.

A kétéltű túrák Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrumból, vagy Tiszafüreden a Tisza Balneum Hotelból indulnak, és lehetőség van 30 perctől 3 óráig különböző útvonalakat bejáró programokon való részvételre, vagy éppen csak kipróbálhatjuk a „vízbefutás" élményét.

A hatszemélyes kétéltű jármű utánfutót is tud vontatni, így a programot nagycsaládosok és baráti társaságok is igénybe vehetik – közös fejejthetetlen élményt szerezve, mely program ára ráadásul alig haladja meg a csónaktúrák árszintjét.

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival a Tisza-tóhoz és próbálja ki ezt a különleges kalandot!