Februárban újra FeHoVa

Trófeakiállítás, óriásakvárium és nemzetközi kutyashow, szarvasbőgő verseny – többek között ezek várják a 2014-es Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás közönségét. A kiállítással egy időben rendezett Boat Show-n a legújabb hajózási vívmányokkal is megismerkedhetünk.

Hivatásosok mellett az érdeklődő közönség, sőt a gyerekek is találnak magunknak programot, ha kilátogatnak a február 13-a és 16-a között zajló FeHoVa (azaz fegyver, horgászat, vadászat témájú) nemzetközi kiállításra, a Hungexpo területén.  Az idei FeHoVa a már ismerős kiállítókon és műsorokon kívül új látványosságokat is kínál: lesz gyermek-horgászverseny, kés- és puskaműves bemutató, és műsort adnak az Ifjúsági Vadászkürt Fesztivál résztvevői is. Az egyik legérdekesebb műsorszám lesz a szombati napon zajló szarvasbőgő verseny.

Sólymot, borzot és görényt is simogathatunk a Magyar Nemzeti Ragadozómadár-védő és Solymász Egyesület segítségével, és díjnyertes kutyákkal találkozhatunk a III. FeHoVa MEOE Nemzetközi kutyakiállításon.

Jó tudni! A kutyashow-ra nem nevezett kutyák ingyenesen beléphetnek érvényes oltási könyv bemutatásával a II. kapun.

A gyerekeket foglalkozások keretében avatják be a horgászat rejtelmeibe, de a felnőtt horgászoknak is ígérnek újdonságokat. Láthatunk műlégy-készítő bemutatót és sztárhorgászok is közönségtalálkozót adnak majd.

A rendezvénnyel párhuzamosan fut a Boat Show, amely az egyik legnagyobb nemzetközi hajózási kiállítás, olyan színpadi programokkal, mint a Méder Áron és Kovács Tamás előadása az egykezes vitorlázásról vagy a legendás balatoni hajókra emlékező kisfilmek. Idén a főszerepet az utánpótlás-nevelés és az ifjúsági hajózás játssza. Ennek keretében Csemete vitorlás ruhabörzét és vízből mentési bemutatót láthatunk.

A kiállítás idei díszvendége a Tisza-tó Régió.