Álomvalóság – Öt nap ünnep az ég alatt

Ez a hetedik alkalom, hogy Bérczes László és Kiss Mónika, a két fesztiválszervező „kosárfonó" közös álmaiból augusztus elejére egy fesztivál lesz a valóság – olyan fesztivál, ahol öt napon keresztül egy gyönyörű vidéken – négy baranyai falucskában – barátságban, békességben és felszabadultan ünneplünk.
Bővebben

Leonardo da Vinci remekművei Pécsen

2014. április 15-én, három helyszínen nyílik meg Pécs belvárosában az a kiállítás, amely a megszokottól eltérő módon állít emléket a világhírű olasz polihisztornak. A tárlaton Leonardo da Vinci szenzációs találmányai alapján készült, pontos, korhű modellek, eredeti rajzok, kéziratok, valamint a modern kor multimédiás eszközei segítségével ismerhetjük meg e nagy elmét.
Bővebben

Szekszárdon nyílik a Garay Élménypince

A Tolna megyei Szekszárd városa meleg, gyümölcsös karakterű vörösborai, vadállományában gazdag ártéri erdeje és az egykori vármegyeháza udvarán található bencés apátsági templomromok felkeresése miatt is nagyszerű célpont. Ami miatt most különösen kiemeljük Szekszárdot az egyébként izgalmas programokat kínáló dél-dunántúli városok közül, az az Európai Uniós forrásból korszerűsített Garay Élménypince, ahol fantasztikus konyhával, több százféle borral, mozgalmas programokkal tölthetjük meg szekszárdi látogatásunkat.
Bővebben