Börzsönyi kalandtúrák: Nagybörzsöny, Szob, Királyrét

Az ország egyik legérintetlenebb helye a Magas-Börzsöny, ahol bőven találunk természeti látnivalókat. A Duna partján haladva a visegrádi fellegvár, a hegy lábánál barátságos falvak várják az érkezőt. A környék ég téli szezonban is számos programmal csábít.
Tovább

Megújult a 74 éves nagymarosi kilátó!

Megszépült és ismét biztonságosan látogatható a legszebb dunakanyari panorámát nyújtó Julianus-kilátó Nagymaros fölött.
Tovább

Új tanösvény a Rám-szakadékban

Összesen 2000 munkaórával, 9 millió forintos költséggel készült el a Pilisi Parkerdő Zrt. legújabb turisztikai fejlesztése, a Rám-szakadék Tanösvény, amelyet 2013. október 24-én adtak át a hozzá kapcsolódó biztonsági és kényelmi fejlesztésekkel, jelentős mértékben növelve ezzel hazánk egyik legizgalmasabb kirándulóhelyének vonzerejét.
Tovább

Hajóval oda, busszal vissza a Dunakanyarból

Július 16-án átadták az utasközönség számára a felújított Dömös sétahajót. A VOLÁN-MAHART megállapodás jegyében a dunai hajózási főszezonban - 2014. szeptember 28-ig - kombinált menetjegyekkel, kedvezményes áron vehetjük ezután igénybe a két közlekedési vállalat szolgáltatásait.Így aztán odafelé hajóval, vissza pedig busszal, kényelmesen juthatunk el a Dunakanyarba.
Tovább

Gőzmozdonyos kirándulás indul a Dunakanyarba

2014. szeptember 6-án 9 óra 52 perckor kirándulóvonat indul a Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba, Budapest - Kismaros - Nagymaros - Szob útvonalon. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak kicsik és nagyok a „boldog békeidők" hangulatában.
Tovább