Kirándulás a Villányi borvidéken

A Villányi borvidék központja, Villány 6,5 milliárd forint értékű, óriási beruházással fejlődött világszínvonalúvá az elmúlt évtizedben. A közel fél milliárd forintból megújult BOCK Hotel Ermitage négycsillagos hotelt január 22-én Varga Mihály adta át. Nézzünk hát kicsit körül ezen a lenyűgöző vidéken!

Legek fürdői Dél-Dunántúlon

Magyarország gyógyvíznagyhatalom. Az országban, így Dél-Dunántúlon is számos közismert fürdő van. Mégis mi alapján döntsünk, hogy hová menjünk? Ez a kis összeállítás segíthet, hogy melyik fürdőt válasszuk, ha dél felé vesszük az irányt.

Extrém kalandok zöldben

Ezekben a csodálatos hónapokban mindannyian a szabadba vágyunk. Most azokat szeretnénk új utakra csábítani, akik nem riadnak vissza az adrenalin szintjük egészséges megtornáztatásától.

Extrém hétvége Pécsen és Orfűn

A bátrak falat mászhatnak, a kitartóak biciklin tekerhetnek, a csapatjátékosok pedig sárkányhajózhatnak a pécsi és orfűi hosszúhétvégén. De mivel a nyár strand nélkül nem az igazi, aquaparkot és tópartot is útba ejthetünk.

Zöld élmények Komlón és a Zselicben

Szarvasfarm, motocross-pálya, séta a csillagos égbolt alatt, kóstolás, túrázás, kézműveskedés – ezek várnak bennünket Magyarország egyik legkülönlegesebb táján, a Zselicben. Húzzunk túrabakancsot, és ismerkedjünk meg a természet szépségeivel és a táj ajándékaival.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább