Harkány, a 200 éves fürdőhely

Környezetének klímája mediterrán, napsütéses óráinak száma kiemelkedően magas, természetközeli, virágos környezete nyugalmat áraszt. A kisvárosban számos nívós négy- és háromcsillagos hotel nyílt az utóbbi pár évben, közülük többen saját gyógyvízzel is rendelkeznek.

Thermal Hotel Harkány****

A Thermal Hotel Harkány gyógyszálloda a városközpont és a gyógy- és strandfürdő közelében, a település legnyugodtabb részén, 3 hektáros gondozott parkban, pihentető környezetben várja vendégeit. A hotelben 131 szoba áll a vendégek rendelkezésére, ebből 2010-től 23 superior kategóriájú, melyek elegáns és modern stílusukkal kellemes atmoszférát árasztanak. 350 fős rendezvény- és konferenciaközpontunk több szekcióra bontható. További informcáió:

Dráva Hotel Thermal Resort****

A Dráva Hotel Thermal Resort a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. A szálloda 88 komfortos, légkondicionált szobával rendelkezik. A nyugodt, csendes, zöld környezet ideális helyszín konferenciák lebonyolítására, különleges alkalmak megrendezésére. A korszerű technikával felszerelt termek befogadóképessége eléri a 120 főt. A szervezők 3 légkondicionált konferenciaterem (Batthyány-terem 80 fő, Zsigmondy-terem 20 fő, Harka-terem 20 fő) közül választhatnak, melyek mobil falai kérésre egybenyithatók. A ház rendezvénykapacitását 200 fős étterem bővíti, mely négy részre különíthető el.

Harkányban található az ország legtöbb medencével, legnagyobb vízfelülettel rendelkező, nagy hagyományú gyógyfürdője. Azon kevesek közé tartozik, ahol a víz és a helyben kidolgozott kezelési módszerek együttesen nyertek klinikai akkreditációt. És ne felejtsék, innen alig egy ugrás Villány és az ország piacvezető borútja, aminek mértékkel fogyasztott vörösbora ugyancsak egészségére válik.