Bikal: luxus a Mecsek lábánál

A folyamatosan megújuló, többféle hangulatot kínáló Puchner Kastélyszálló széleskörű wellness, sport, konferencia és bor-gasztronómiai szolgáltatásokkal várja vendégeit a Mecsek egyik csendes völgyében rejtőzködve, távol a világ zajától.

Bikalt, a Mecsek hegység lábainál, Baranya megyében elhelyezkedő települést az elmúlt évtizedekben messze földön híressé tette az itt termelt zamatos sárgabarack, az egykori komlóültetvények, a bikali „fehérgyöngy" nyulak és a falut körülölelő tavak halai. A község Dombóvártól 15 km-re, míg a Dél- Dunántúl három megyeszékhelyétől, Pécstől, Szekszárdtól, Kaposvártól mindössze 50 km-re fekszik.

Puchner Kastélyszálló****

A Puchner Kastélyszálló konferencia helyszín légkondicionált, 400 fő befogadására alkalmas termei szekciókra bonthatók, ideális helyszínt nyújtva tréningek, partnertalálkozók, konferenciák, kongresszusok rendezésére. A konferenciatermek technikai eszközökkel, és kényelmes bútorokkal vannak felszerelve. Minden terem légkondicionált és természetes megvilágítású. A termek technikai felszereltsége: írásvetítő vászonnal, flipchart tábla papírral, tollakkal, televízió, Hi-Fi berendezés, hangosítás, projektorok állvánnyal.

A kastélyszálló mellett fekszik a Reneszánsz Élménybirtok, Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori országot: kézműves mesterek, csepűrágók, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével reggeltől estig.