Villány – ízlelni, érezni, megélni

A kiváló bor készítése művészet, melyben gyönyörködni is érdemes. Bízza rá magát az itt élő emberek vendégszeretetére, és érezze jól magát a hagyomány tisztelete mellett folyamatosan megújuló borvidékünkön, Villányban, borhotelben vagy vinoterápián.

Villány: a termőtáj különleges adottságaiból származó, s az emberi kéz alkotta bor csodája. A kiváló bor készítése művészet, melyben gyönyörködni is érdemes. Bízza rá magát az itt élő emberek vendégszeretetére, és érezze jól magát a hagyomány tisztelete mellett folyamatosan megújulni képes borvidékünkön, Villányban.

A bor és wellness fogalma egybeforrt ezen a vidéken, minden esetben olyan kikapcsolódási lehetőségeket kínál, melynek során az aktív kikapcsolódásra is lehetőség nyílik, legyen az akár házon belül, akár szabadtéren. Ilyen Villány első négycsillagos superior szolgáltatásokat nyújtó bor- és wellness szállodája.

Az elismert villányi borász, Gere Attila nevéhez fűződő hotel, az ország első bor-wellness hotelje. Szobái, terei igényesek, tágasak, kényelmesek és gazdagon felszereltek. A spa vinoterápiás kezelései a saját szőlő és bor alapanyagú, saját receptúra alapján készített kozmetikumokra épülnek. A Pincészet speciális egészségvédő és táplálékkiegészítő termékei, a helyben készített, garantált minőségű bio szőlőmagolaj és szőlőmagliszt is nagyon hatásosak az egészség és szépség megőrzésben. A Mandula Étterem a villányi borvidékre jellemző autentikus sváb, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a legkorszerűbb gasztronómiai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi, a Gere borokra hangolt asztali élményeket ad.

A Villány-Siklósi Borút területén további 33 szolgáltató várja a borkóstolásban megfáradt vándort.