Úti tippek Budapesten és környékén

Dunakanyar: fitten vagy kényelmesen?

Két viszonylag laza tekeréssel fűszerezett nógrádi és Dunakanyar-béli túrát ajánlunk: fittebbeknek hegyen-völgyön a Bánki-tóig, majd vissza Vácra. Családosoknak, a kényelmes biciklizést kedvelőknek pedig Nagymarosra és Visegrádra induló túrát állítottunk össze.

Börzsönyi kalandtúrák: Nagybörzsöny, Szob, Királyrét

Az ország egyik legérintetlenebb helye a Magas-Börzsöny, ahol bőven találunk természeti látnivalókat. A Duna partján haladva a visegrádi fellegvár, a hegy lábánál barátságos falvak várják az érkezőt. A környék ég téli szezonban is számos programmal csábít.

Nagybörzsöny – egy hétvégényi látnivaló

Ha valaki felteszi a kérdést, hogy a Budapest-Közép-Dunavidék régióban melyik a leghangulatosabb falu, egyre többen vannak, akik kételyek és gondolkodás nélkül meg tudják jelölni Nagybörzsönyt. Egy hétvégényi program, akár több hétvégére is…

Zsámbéki medence felfedezése

Pest megye nyugati kapujában fekvő Zsámbéki medence számos felfedeznivalót tartogat a látogatók számára. Igazán teljes hétvégi programot állíthatunk össze, melybe éppúgy belefér a borkóstolás a helyi pincesorokon és termelőknél, wellnessezés a környék kiváló hoteljeiben, kulturális programok vagy éppen az adrenalin szint növelés.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább