Zsámbéki medence felfedezése

Pest megye nyugati kapujában fekvő Zsámbéki medence számos felfedeznivalót tartogat a látogatók számára. Igazán teljes hétvégi programot állíthatunk össze, melybe éppúgy belefér a borkóstolás a helyi pincesorokon és termelőknél, wellnessezés a környék kiváló hoteljeiben, kulturális programok vagy éppen az adrenalin szint növelés.

15 budapesti program gyerekeknek

Különösen izgalmas arca fővárosnak a számtalan gyerekprogram játszóházzal, különleges állatokkal, igazi erei vasúttal, terepasztallal, látnivalóval. Budapest jó úti cél, ha a gyerekek energiáját szeretnénk levezetni, miközben rengeteg érdekeset tanulhatnak közben a világról és magukról is.

Kastélyok és várak nyomában Budapest környékén

Gondolta volna, mennyi kastély és vár övezi a főváros környékét? Némelyikük - a magyar történelem évszázados hírnökeként - büszkén emelkedik a magasba, mint például a visegrádi Fellegvár, míg mások csöndesen bújnak meg Budapest körül. Cikkünkben nem csupán egy csipetnyi romantikával, hanem rengeteg érzelemmel, háborúkkal, cselszövésekkel, kalandos történelemmel átszőtt épületeket mutatunk be, melyek közül a legidősebb már a 13. században is állt, a legfiatalabbak pedig a 19. században épültek.
Tovább
Tovább
Tovább