Új fesztivál a láthatáron – Budapest Essentials

A Budapest Essentials fesztivál olyan rendhagyó kezdeményezés, amely Budapestet választotta díszletnek, a város kultikus klubjait helyszíneknek és a zenei-kulturális-gasztró élmények tömkelegét program gyanánt...

Május végén a fiatalság és a fiatalos lelkületű kortalan korosztály új rendezvénnyel ismerkedhet meg: ez a Budapest Essentials, amely 4 napos program kavalkáddal pezsdíti fel még jobban Budapest életét. Egyetlen karszalag, amely belépést jelent zenei és kulturális eseményekre, kedvezményt a legjobb gasztró helyeken és részvételt egy választott programon (amely lehet látogatás a Fővárosi Állatkertben, egyszeri belépés a csatlakozó strand- vagy gyógyfürdők egyikébe vagy egy buszos városnézés).

Több mint 50 fellépő, több mint 20 helyszínen: a város legfelkapottabb szórakozóhelyei és színpadjai biztosítják, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő bulit, bemutatót, kiállítást, vásárt, koncertet és még lehetne hosszan sorolni, mi mindent.

A programok között lesz cipőfesztivál - nem is akármilyen, hanem sneaker (surranó) szemle, lakásszínház, szabadulós játék, design vásár, látogatás a Lánchíd hídmesterénél… csak, hogy a legkülönlegesebbek közül említsünk néhányat.

A naptárakban már lehet is megjelölni a 2014. május 29 – június 1. közötti időszakot és már most úgy tervezni a vizsgákra készülést vagy a munkahelyi feladatokat, hogy bizonyosan ne legyen gond a kiválasztott programokon részt venni.

 

© 2012-2016 Magyar Turisztikai Ügynökség Minden jog fenntartva!