Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti, melyet egy külföldi utazásszervező portáltól kapott. Nemrégiben ugyanis a HouseTrip közzétette, hogy az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nézzük, mi vár az utazókra a következő hetekben, a legbarátságosabb régióban!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Aktualitások, friss hírek

Új kilátó épül a Pilisben

A Pilisi Parkerdő Zrt. legújabb turisztikai fejlesztése nyomán egy hajdani geodéziai torony születik újjá kilátóként. A 756 méter magas Pilis-tetőre régóta tervezett új kilátót várhatóan már ősszel átadják a nagyközönségnek, július 26-án pedig Erdei Termékek Utcáján sétálhatunk a vadasparkban.

Barokk Kastélynapok Gödöllőn

A kastély egykori csillogó világát megidéző rendezvények tovább folytatódnak a XII. Barokk Kastélynapokkal. A rendezvény Mária Terézia 263 évvel ezelőtti látogatását idézi a gyermekek és felnőttek változatos szórakozását ígérő "Barokk Kastélynapok" fesztivál.

Legendás bemutatók, világsztárok a budapesti nyár második felében is!

Június eleje óta dübörög a Budapesti Nyári Fesztivál, idén is változatos, színes programmal. A főváros két nyári színháza, a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpad prózai és zenés előadásokkal, musicalekkel, operákkal, koncertekkel és gyerekszínházzal várja a családokat, a nyár második felében is.
Tovább
Tovább
Tovább