Üdvözöljük Budapesten, Európa legbarátságosabb városában!

A Budapest és Környéke Régió ezzel a kitüntető címmel köszönti Önt, melyet a HouseTrip utazásszervező portáltól kapott: az Európán kívüli utazók szerint Budapest barátságosabb, vendégszeretőbb, mint a többi európai nagyváros, emellett ár/érték arányban is a legjobb. Nem beszélve az elképesztően gazdag fesztiválkínálatról, amely évről évre bővül, és az őszi időszakban éri el egyik tetőpontját. Akár délnek, akár északnak indulunk, látványos és sziporkázó fesztiválok egész sora csalogat, hogy ott töltsük el az ősz legszebb napjait. Lássuk, mivel kecsegtet ez az időszak!
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Ilyen lesz idén az Adventi forgatag Budapesten

Nem csak szóvirág, hogy az advent az év legmeghittebb időszaka, ami már nincs is olyan távol - így nincs más hátra, minthogy belevessük magunkat a szegfűszeg és narancs illatú, porcukros és nyüzsgő karácsonyi vásárok egyre professzionálisabb forgatagába. Íme Budapest belvárosának három legismertebb adventi rendezvénye: a klasszikus, a családias és a trendi.

Akadálymentesen a természetben Budapesten

Fővárosunkban egyelőre korlátozott számú lehetőség adódik kerekesszékkel (vagy babakocsival) a természet adta kikapcsolódás élményét átélni, az alábbi helyszínek azonban a legtöbb elvárásnak megfelelnek, így ezeket örömmel mutatjuk be.

Márton-napi Borfesztivál a Gellértben

Közel 100 borászat, gasztrokiállítók – a szokásos Sunday Brunch és számtalan újítás mellett rendezik meg a várva-várt idei Márton napi Borfesztivált a Gellértben „Borok, libák, szállodák" alcímmel. Lesznek borok, liba- és egyéb ételkülönlegességek, míg a Fürdőcsarnokban a legjobb hazai zenekarokkal búcsúzhatunk a borkóstolók mámorától.
Tovább
Tovább
Tovább