XV. Harley-Davidson Fesztivál

2014. június 4-8. között immár 15-ik alkalommal rendezik meg a Harley-Davidson Open Road Festet a Balaton északi partján, Alsóörsön. A zenés-motoros őrület több tízezer látogatót vonz, motorost és civil zenekedvelőt egyaránt.

A jubileumi fesztivál legnagyobb fellépője a rock zene koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tyler lesz, aki június 7-én lép fel Alsóörsön, a Fesztivál Nagyszínpadán este 10 órától.

Pár hét és több ezer motor dübörgése árasztja el ismét a Balaton északi partját. Öt napon át a „guruló vasaktól" és a fesztiválozóktól lesz hangos Alsóörs és környéke. A találkozás ünneplése mellett koncertek, motoros- és családi programok várják a látogatókat.

A fesztivál egyedi lehetőséget biztosít minden motor- és zenerajongónak, hogy pár napra kilépjen a mókuskerékből, húzzon egy kövéret vagy autóba pattanjon és egy olyan világba érkezzen, ahol a mindennapok gondjai a kapun kívül maradnak, ahol a bulié, a szórakozásé, és a feltöltődésé a főszerep.

„Mindenkiben van egy kis Harley!" – mondják a szervezők.

A szervezők azt ígérik, hogy minden este hatalmas buli várható. A jó hangulatról három színpadon, összesen több mint 40 fellépő gondoskodik: Boban Markovic (SRB), Arakain (CZ), EDDA, Demjén Ferenc, Ganxta Zolee és a Kartel, Deák Bill Gyula, Hooligans, Tóth Gabi, Paddy and The Rats, Balkán Fanatik, Animal Cannibals, Szandi, stb.

A motorok és a lóerők rajongói számára a Fesztivál minden napján indulnak vezetett túrák Pápa, Várpalota, Tapolca érintésével, ez utóbbi lesz az idei Poker Run futam egyik helyszíne is. Természetesen nem maradnak el az extrém a kaszkadőr-, műrepülő- és trial bemutatók sem. Az Open Road Fest idén a pünkösdi hétvégére esik, így a rendezvény kiegészül egy teljes nappal, vasárnapi családi programokkal.