Fesztivál másként - Everness

Rendhagyó fesztivál az Everness: a szórakozás mellett itt napközben a testi és lelki feltöltődésé a főszerep. A Július 2-6-a között zajló rendezvény tudatos kikapcsolódást, rengeteg mozgásformát, egészséges (vegán és húsos) ételeket és felhőtlen esti szórakozást nyújt.

A balatonakarattyán idén mintegy 42 helyszínen kóstolhatnak bele a látogatók az Everness által megálmodott világba. Tudatosság, egészséges életmód, környezettudatosság, elektronos autók, napelemes zuhanyzók, alternatív gyógyászat és tudományok, pszichológia, önismeret, ökológia, gyógynövények, tudatos pénzügyek, több száz négyzetméteres mozgássátor, alkotótábor, művészetek, workshopok, filmvetítések, meditációk, hazánkban fellelhető szaktekintélyek, tudósok, kutatók, oktatók, professzorok előadásai és beszélgetései 6 hektáron, a Balaton partján. Ez az Everness.

A vasárnapi nap külön csemege lesz a családosok számára. A fesztiválon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy gyermekkel érkező, családos vendégek is gondtalanul élvezhessék a programok színes arzenálját, így a rendezvény teljes időtartama alatt lelkiismeretes óvó nénik, animátorok segítik a szülők kikapcsolódását.

A TerraCycle Magyarország és az Everness Fesztivál együttműködésének eredményeképp az Everness Európa első újrahasznosító fesztiválja. A rendezvény után összegyűlt összes műanyag tányér, pohár, evőeszköz, illetve cigicsikk begyűjtésre és újrafeldolgozásra kerül, valamint a fesztivál szervezői dolgoznak a szerves hulladék és a papír újrahasznosításának megoldásán, és az ételmaradékok komposztálásának kivitelezésén is.

További információ az Everness fesztiválról >>

Még több sportos, aktív balatoni program>>